Siirry sisältöön

Toimitusjohtajien kehityspaja

Veli-Matti Kokkonen

Toimitusjohtajien kehityspaja. Pajassa käytiin perusteellinen purku edellisen viikon yritysvierailusta. Purkutilanteessa korostui hyvät kokemukset, mutta tärkeää oli myös se, mitä vierailusta opittiin keväällä 2017 tapahtuvaa toista yritysvierailua varten.

Todettiin, että seuraavaa yritysvierailua valmistellaan vieläkin paremmin ja pyydetään kohdeyritykseltä myös käytännönläheisempää esitystä asioista. Halutaan vierailun aikana kuulla mm. tuotannon lähiesimiesten, jopa työntekijöiden edustajien puheenvuorot, jotka toisivat esiin myös käytännön haasteita sekä ”lattiatason” ääntä vierailijaryhmälle. Yritysvierailun purkutilaisuus oli erinomaista keskustelua, jossa oppi uutta sekä yritysryhmän toimitusjohtajat että hankkeen toteuttaja.

Työpajassa käytiin läpi myös yhden yritysryhmän yrityksen osaamismatriisi, joka innoitti muita yrityksiä viemään vastaavaa asiaa eteenpäin omissa organisaatioissaan. Työpajassa sovittiin myös hankkeeseen kuuluvien yrityskohtaisten kehitystoimenpiteiden käynnistämisestä tammikuussa 2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *