Siirry sisältöön

Toimitusjohtajien strategiatyöpaja

Veli-Matti Kokkonen

Toimitusjohtajien strategiatyöpaja, jolla valmisteltiin 22.8. pidettävää johdon ja esimiesten yhteistä työpajaa. Työpajassa jaettiin ja arviointiin yrityshaastattelujen tuloksia sekä sovittiin (yrityshaastatteluissa esiin nousseiden) olemassa olevien hyvien käytäntöjen sekä niihin liittyvien dokumenttien jakamisesta ryhmän kesken.

Työpajassa käytiin läpi jokaisen yrityksen tämänhetkiset strategiset päämäärät, kriittiset menestystekijät, yrityksen menestymistä arvioivat mittarit, tavoitetasot sekä käynnissä olevat toimenpiteet tulokselliseen liiketoimintaan pyrittäessä. Havaintona oli, että yrityksillä (vähintään toimitusjohtajilla) on hyvin selkeä käsitys yritystensä strategioista ja liiketoiminnan kehittämisen suuntaviivoista. Se, kuinka hyvin muu organisaatio tietää ja tuntee yrityksen strategiavalinnat, on jo toinen kysymys.

22.8.2016 yhteisessä työpajassa arvioidaan sekä vahvistetaan esimiesten ja johdon yhteisiä näkemyksiä yritysstrategioihin liittyen. Strategiatyön systematiikkaan ja strategiavalintoihin perustuvien liiketoimintasuunnitelmien viestintään organisaation sisällä kannattaa yritysryhmässä edelleen panostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *